یکی از ترکیبات خطرناکی که در رنگ مو دیده میشود ، اتر گلیکولاین نوعی حلال و نگهدارنده است .
طبق تحقیقات صورت گرفته رنگ مو میتواند به راحتی از طریق پوست جذب شده و سبب بروز انواع سرطان ها
شود . این ترکیبات سرطان زا میتوانند در خانم های باردار تاثیر مستقیم و خطرناکی روی جنین بگذارند و باعث
نارسایی جنین شوند . اما در حال حاضر استفاده از این ترکیب در محصولات ، ممنوع اعلام شده است .
اگر میخواهید نازا نشوید ( لاک ناخن )
در مورد لاک ناخن نه تنها باید به ترکیبات موجود در آن ایراد گرفت ؛
بلکه باید دانست که استفاده بیش از حد از لاک میتواند اثر مخربی نیز روی صدف ناخن بگذارد و بستر ناخن را
ضعیف کند .
یکی از ترکیبات خطرناک موجود در لاک ، فتالات ها هستند .
فتالات ها نوعی حلال محسوب میشوند که سرطان زا و سمی بوده و باعث ناباروری میشوند .
تحقیقی که در این زمینه در سال 2005 انجام شد نشان میدهد 95 درصد نوزادان هنگام تولد در خونشان فتالات
وجود داشته که در اثر تماس مادرانشان با این ترکیب خطرناک بوده است .
یکی از مهمترین ترکیبات خطرناک موجود در لوازم آرایش که به وفور در بسیاری از انواع رژ لبها دیده میشود ، لانولین
است .
لانولین و انواع رنگهای دیگر ، به راحتی باعث ایجاد آلرژی و حساسیت به خصوص در خانمهای باردار میشود .
لانولین به راحتی بسیاری از مواد مضر را جذب کرده و در پوست نفوذ میکند .
یکی از بدترین ویژگی های رژ لب این است که وقتی از آن استفاده میکنید خیلی سریع بسیاری از میکروب ها و
باکتری های موجود در هوا را جذب میکند ،
و هنگام صحبت کردن یا خوردن ، این مواد وارد بدن میشوند .
در زمان پدر و مادرهای ما این بیماری خیلی ترسناک بود اما حالا زیاد از آن نمی ترسیم. هرچند وقت یک بار نام آن
را از اطرافیان خود می شنویم، انگار که تبدیل به یک بیماری عادی شده است، اما آیا تا به حال نگران ابتلای خود
به آپاندیسیت شده اید؟ بیشتر اوقات افراد با بی توجهی از کنار آن می گذرند، زیرا فکر می کنند که این بیماری
سراغ آنها نخواهد آمد. اما بهتر است بدانید آشنایی با علائم این بیماری می تواند به تشخیص زودهنگام آن و
جلوگیری از عوارض خطرناک آن کمک کند، بنابراین بهتر است تا آنجایی که می توانید اطلاعات خود را درمورد آن
افزایش دهید.
ادامه مطلب
متاسفانه برخی مادران عادت دارند موی بچههای خود را بسیار محکم ببندند تا موها، مرتبتر به نظر برسند...
مادران بعضی از دختربچههایی هم که موهای فری دارند، برای صاف کردن موهای آنها، این کار را انجام میدهند
امااحتمالا نمیدانند یکی از انواع ریزش مو، ریزش موی کششی یا فشاری است. این نوع ریزش مو تحتفشار یا
کشش زیادی که بر موها اعمال میشود، پیش میآید. البته ممکن است در چند هفته یا حتی در چند ماه اولی
که موها با کشش زیادی بسته میشوند، ریزش مویی احساس نشود اما این کار در طولانیمدت باعث آسیب
موهای ناحیهای میشود که بیش از اندازه در معرض کشش و فشار قرار گرفتهاند.
بقیه در ادامه مطلب
ادامه مطلب
سلام..
یک پاور پوینت راجع به اینکه چگونه وقتی تنها هستید از حملات قلبی نجات پیدا کنید برای دانلود قرار دادم...
مطلب مفیدی هستش...
حجمش 311 کیلوبایته و ارزش دانلود رو داره...
دانلود:
چگونه وقتی تنها هستید از حملات قلبی نجات پیدا کنید
تا سال 1893 میلادی مردم پوشاک و کفشهای خود را با استفاده از دکمه یا بندهای مخصوصی میبستند.
در آن سال "ال. جادسون آمریکایی" وسیلهای به نام سگک را که از تعدادی "قزن قفلی" ساخته شده بود، اختراع
کرد.
اما این وسیله کارایی چندانی نداشت. پس از او در سال 1913 میلادی یک مهندس سوئدی به نام "گایدن
ساندبک" اختراع"جادسون" را تکمیل نمود و با قفل کردن دندانههای فلزی در یکدیگر، اولین زیپ را اختراع کرد.
پس از اختراع زیپ ارتش ایالات متحدة آمریکا و نیروی دریایی این کشور، در جنگ جهانی اول از این وسیلة جدید
در یونیفرمهای نظامی استفاده کردند. از آنجا که استفاده از زیپ به هزینه کمتری نیاز داشت؛ از اینرو، این وسیلة
جدید در کلیة لباسهای نیروی دریایی و خدمة پرواز مورد استفاده قرار گرفت.
چرا این اختراع "زیپ" لقب گرفت؟
پس از اختراع زیپ، فروشندگان در پی یافتن نامی برآمدند که بیانگر کاربرد این وسیله باشد. از اینرو، کلمة زیپ را
که در زبان لاتین به معنای "بستن"است، انتخاب کردند.
"برگرفته از کتاب اختراعات ترجمه سرور مهدوی میلانی"
یعنی خوش آمدگفتن به سرطان!
دکتر استفان مارک، بیمارهای سرطانی در مرحله آخر را با استفاده از روش های “نامتعارف” درمان کرده است
و بسیاری از آنها بهبود یافتند او به درمان طبیعی درمقابل با بیماری ها معتقد است.
شاید نوشیدن یک لیوان آب سرد بعد از غذا، بسیار لذت بخش است
اما آب سرد مواد روغنی که در آن لحظه مصرف کرده اید را سفت میکند روند هضم غذا را کند می کند
زمانی که این رسوب ها با اسید واکنش نشان می دهند و شکسته می شوند و سریعتر از غذاهای جامد،
توسط روده جذب می شوند بسیار سریع این امر موجب چاقی و سپس سرطان می شود
بهتر این است که بعد از غذا، سوپ گرم و یا آب ولرم مصرف کنید.
دانه های فلفل تندترین قسمتهای این گیاه هستند. اما همه فلفل ها مثل هم نیستند برخی از آنها تندی بسیار
کمی دارند و برخی از آنها آنقدر تند هستند که باید با دستکش آنها را برداریم . اگر شما هم جزء کسانی هستید
که دوست دارید تشخیص دهید چه فلفلی تند است و چه فلفلی تندی کمتری دارد می توانید از روشی که در
اینجا ذکر می کنیم استفاده کنید.
دستورالعمل :وقتی می خواهید فلفل بخرید درباره میزان تندی آن از فروشنده سئوال کنید و اگر از فروشگاههای بزرگ خرید می
کنید باید به توضیحات نوشته شده روی برچسب آن توجه کنید . معمولا" بعد از قیمت ، روی برچسبها میزان تندی
فلفل نوشته می شود.
به نمودار اسکوویل مراجعه کنید. مقیاس اسکوویل ، یک نوع شاخص اندازه گیری است که برای نشان دادن میزان
تندی فلفل به کار می رود.
از روی ظاهر فلفل هم تا حدی می توانید میزان تندی فلفل را تشخیص دهید . معمولا" هرچه فلفل ریزتر باشد تند
تر است. هم فلفلهای قرمز و هم فلفلهای سبز می توانند خیلی تند باشند بنابراین رنگ فلفل نمی تواند ملاک
خوبی برای قضاوت کردن درباره تندی آن باشد.
به تازگی فلفل هم توجه کنید و ببینید فلفل بو داده است یا تازه . اگر فلفل چین و چروک شده و رنگش تیره تر
شده است حتما" بو داده است . فلفل بو داده معمولا" تندتر از فلفل تازه است ، بنابراین اگر نمی خواهید از فلفل
های خیلی تند استفاده کنید بهتر است از فلفل های تازه استفاده کنید.
هشدارها :1- شما می توانید تندی فلفل را با خارج کردن دانه های داخل آن کاهش دهید.
2 - وقتی قصد دارید فلفل های تند را به دست بگیرید حتما" دستکش بپوشید و بعد از دست زدن به فلفل حتما"
دستهایتان را بشوئید تا پوستتان تحریک نشود .
نظرات شما عزیزان: